Kalleş oyun Nusaybin'de yine devrede

Nusaybin'de köşeye sıkışan PKK, Cizre'deki 'bodrum' oyununu devreye soktu. Örgütün alt kolu YPS "Nusaybin'den çekildik, sivil halka koridor açın" dedi, 1 asker ve 1 polisi şehit etti.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 27 Mayıs 2016 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalleş oyun Nusaybin'de yine devrede

Kadir ÜRÜNDÜ

Nusaybin'de ağır kayıp veren terör örgütü PKK ilçede sıkışan bölge sorumlularını kurtarmak için Cizre'deki 'bodrum' oyununun aynısını sahnelemeye çalıştı. Önceki gün 25 teröristin teslim olmasının ardından dün PKK'nın alt kolu YPS, 'Nusaybin'den çekildik sivil halka koridor açın' açıklaması yaptı. Açıklamada 'siviller zarar görmesin diye çekildik. Hiçbir silahlı unsur kalmadı' yalanına sarılan terör örgütü gerçek yüzünü kısa süre sonra gösterdi.

HDP'LİLER FIRSATI KAÇIRMADI

Terör örgütü PKK'ya HDP'liler de sosyal medyadan 'sivil halk bombalanıyor' yaygarasıyla destek verdi. Bu kalleş oyun tutmayınca sözde çekildiği söylenen teröristler güvenlik güçlerine hain bir tuzak kurdu. Nusaybin İlçesi Fırat Mahallesi Çağ Çağ Caddesi'nde gizlenen teröristler, güvenlik güçlerine saldırı düzenlendi.

Oğlu türk bayrağına sarıldı

Saldırıda 1 uzman çavuş ve 17 yıllık polis memuru Uğur Yıldız şehit olurken, 5 asker de yaralandı. Şehit polis Uğur Yıldız'ın, Çorum merkez Buharaevler Mahallesi'nde yaşayan eşi Perihan ile çocukları Mehmet Akın (16) ve Muhammed Atakan Yıldız (12) acı haberle yıkıldı. Şehit polis Yıldız'ın oğlu Mehmet Akın, Türk bayrağına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber